1410 – 1520

Viața de student în Rotterdam, cel mai mare oraș-port al Europei

Rotterdam Business School

Speaker universitate

Marissa Goedhart

International Recruitment Officer

Hi! My name is Marissa and I am one of then representatives at RBS. I have been working for the university for almost five years now. I was born and raised in Rotterdam. Being Europe’s largest port city, Rotterdam is an international, multicultural hub where anyone can feel at home; whether you were born and raised here, or just moved here. I am looking forward to meeting all of you!

Limba de susținere a prezentării: engleză

Studenti români speakeri

Andra Ordean

studentă anul II

International Business

Bună tuturor! Numele este Andra Ordean și sunt studentă în anul 2 la programul International Business în cadrul Rotterdam Business School. Specializarea mea este Comerțul cu Asia, limba japoneză fiind a doua limbă pe care o studiez întrucât predarea programului este în limba engleză. Am absolvit Colegiul Național “Ion Creangă” din București la secția de Filologie intensiv limba japoneză. Am ales să îmi continui studiile la Rotterdam Business School în urma pasiunii mele de a învăța cât mai multe limbi străine, dar și pentru a putea dezvolta abilitățile mele de leadership, lucrul într-un mediu multicultural și practici moderne de business în concordanță cu standardele impuse de secolul 21. Toate aceste oportunități le-am descoperit la Rotterdam Business School. Personal, recunosc că și latura multiculturală a Rotterdam-ului și oamenii foarte ospitalieri m-au ajutat să mă adaptez relativ repede și să mă simt ca acasă. Dacă aveți întrebări despre ce înseamnă a fi student român în Olanda vă stau la dispoziție și vă răspund cu mare drag tuturor întrebărilor pe care pe aveți!

Studenti români speakeri

Iris Antonie

studentă anul IV

Management Comercial cu Asia

Numele meu este Iris Antonie, am 22 de ani și sunt studentă în anul 4 la Management Comercial cu Asia în cadrul RUAS. Sunt pasionată de cultura asiatică și limbile străine. Pe lângă asta, îmi place sa îmi petrec timpul liber cu prietenii, sportul și în manieră olandeză – mersul pe bicicletă! Chiar dacă nu mai am mult și voi absolvi curând mă simt extrem de norocoasă de a spune că Rotterdam e casa mea.

Despre

universitate

Să studiezi la Rotterdam Business School implică să studiezi în orașul Rotterdam; un oraș internațional, un oraș-port internațional, o poartă internaționala spre lume. Rotterdam este orașul de mâine cu provocările de azi: sustenabilitate, logistică, globalizare, cultură. Un oraș al arhitecturii, al afacerilor și al economiei. Acesta reprezintă “acasă” pentru peste 170 de naționalități care locuiesc și lucrează împreună. Orașul reprezintă identitatea universității, felul nostru de a lucra: deschiși către nou, la obiect, creativi și inventivi, orientați către studiu de caz și sustenabilitate, lucrând si învățând în grupe mici de studenţi, provocând problemele lumii mari în care trăim. Sloganul Rotterdam-ului este “ Fă să se întâmple” și noi credem în el. Rotterdam University of Applied Sciences oferă peste 90 de programe. Universitatea include 11 școli, mai mult de 63 de naționalități și 40.000 de studenţi. Școala noastră de business reprezintă domeniul programelor de business internațional.

Accesează site-ul universității aici.

Specializari în limba engleză pentru studii de licență

International Business cu posibilitate de specializare în anul al doilea pentru:
  • Marketing Commerce
  • Supply Chain
  • Organizaion and Change
Ai posibilitatea să studiezi mai multe limbi străine la alegere dintre:
  • olandeză
  • franceză
  • germană
  • spaniolă
  • rusă
  • japoneză
  • mandarină

Vezi alte universități

Hanze University of Applied Sciences

Universitatea de Științe Aplicate Hanze a fost fon....

Citește mai mult

Hotel School the Hague

Hotel School de Hague se afla in topul primelor 5 ...

Citește mai mult

Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences este ...

Citește mai mult